Firefox Babylon Kaldırma

  Clent PC

Ücretsiz(free) programlarla isteksiz bir şekilde yüklediğimiz babylon zıkkımını silemeyen arkadaşlar için resimli anlatım yapmaya çalıştım. Sorun aslında Babylon Toolbar değil. Buraya babylon toolbarı kaldırmak için girdiysen çözümü Araçlar/Eklentiler  sekmesine tıkladıktan sonra orda Babylon Toolbar var hemen kaldır diyorsun kaldırıyor. Asıl sorun Mozilla Firefoxta sekme açarken babylon sayfası açılması. Sorunu aşağıda resimleri takip ederek çözebilirsiniz. Resimleri büyük görmek için tıklayın.

  Giriş sayfası google olduğu halde yeni sekmeye basınca babylon sayfası açılıyor.
   Mozilla Firefox adres çubuğuna “about:config” yazdıktan sonra resimdeki ekran geliyor. “Söz veriyorum, dikkatli olacağım!” butonuna tıklıyoruz.
   Arama kısmına “Babylon” yazdıktan sonra gelen bütün verilere sağ tıklayıp “Sıfırla” diyoruz. Hepsini sıfırladığınızdan emin olmak için iki defa deneyin derim.

 

Ha ben bu babylon zıkkımından nefret ettim bilgisayarımda izi kalmasın diyorsanız Başlat Menüsü / Çalıştır / Regedit dedikten sonra aşağıdaki resimleri takip ediyorsunuz ve bilgisayarınızda babylon tamamen kalkıyor :)
 1  2  3
     

Kaynak : akifyanbak.com

 

LEAVE A COMMENT